• Nou
  • Nou

Husa Digitech Shock Shield pentru Samsung Galaxy J3 2017, Midnight Blue

55,00 RON
Livrare în 2-3 zile lucrătoare

Compatibil cu Samsung Galaxy J3 2017

Cantitate
Disponibil

Husa Digitech Shock Shield este ideala persoanelor care doresc ca telefonul sa fie intotdeauna protejat impotriva viciilor care pot aparea in fiecare zi.

Aceasta este conceputa din materiale rigide si calitative pentru a va oferi o protectie sporita impotriva impacturilor si socurilor. Poliuretanul termoplastic care este un silicon mai dur in care telefonul se va fixa cu siguranta, iar partea din spate are un strat de plastic care aduce un plus de siguranta in cazul in care dispozitivul va fi scapat din mana.

De asemenea, husa are protectie atat pentru ecran cat si pentru camera din spate, rama care le incadreaza fiind mai ridicata astfel incat acestea sa nu se zgarie in urma utilizarilor zilnice sau eventualelor socuri.

Husa Digitech Shock Shield actioneaza asemeni unei armuri si cand vine vorba de porturi, acestea putand fi acoperite pentru ca praful sa nu afecteze functionalitatea dispozitivului in timp.

Imaginile au caracter informativ, prezentand design-ul produsului. Decupajele si dimensiunile vor fi conform modelului mentionat in titlu si specificatii.

FDS1085
10 Produse

Fișă tehnică

Material
Plastic
Poliuretan termoplastic

Referințe specifice

Popular product

Result of search